Hlavní obsah
Článek

Michaela Dolinová (60) má stejně jako každá herečka celoživotní problém s vlasovým porostem. Neustálé barvení a podceněná péče o kštici jí poznamenaly tak, že se jí vlasy lámaly, byly vysušené a roztřepené. Za pět minut dvanáct ale trojbarevná bývalá televizní rosnička zašla za odborníky, u kterých pořádně prokoukla. Podívejte se do fotogalerie, jakou úžasnou proměnou prošla.

„Měla jsem na hlavě blond, rez a hnědou barvu, vše dohromady. A velmi špatnou kvalitu vlasů. Pak jsem se na večírku seznámila s kadeřníkem Martinem a líbilo se mi, jak učesal Anife Vyskočilovou. Sama se nikam nedokopu, tak jsem přivítala, když mě k sobě pozval. Už jsem nutně potřebovala změnu,“ řekla nám Dolinová.

Herečce, jež zazářila v Ordinaci v růžové zahradě, kadeřník Martin Žifčák vlasy notně prostříhal a vybral jí světle hnědý odstín s melíry, kterými prosvětlil ofinu. „Nemám ráda moc tmavou, takže jsem moc spokojená. A můj manžel? Ten by si toho asi jako většina mužů všiml až po čase, takže jsem ho předem upozornila, že jsem jiná,“ směje se Míša, která má za manžela předsedu pražského Městského soudu Jana Sváčka.

Dolinová teď bude muset do vlasů investovat. Dostala rady, jak se o ně starat a čím je vyživovat, aby tolik netrpěly. „Radši než do pleti budu dávat peníze do vlasových přípravků. Když jsou vlasy i po barvení jemné a hebké, žena se cítí spokojená. Navíc si velmi všímám toho, jak pozitivně působí na mou psychiku, když si umyju nebo udělám vlasy. Hned mám lepší náladu,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám