Hlavní obsah
Článek

A je to tady. Nová reality show Farma ještě ani neodstartovala a už vycházejí na povrch pikantnosti o soutěžících. Mezi nejvýraznější tváře opravdu pestrého složení „farmářů“ bude bezesporu patřit jednadvacetiletá divoška Jana Kadeřávková, striptérka s uměleckým jménem Nikol Vanilla, která s oblibou fotí hanbaté obrázky.

Do novácké reality show Farma, která ji na nějaký čas zavede z ruchu velkoměsta a striptýzových barů na chalupu na samotě u lesa, ji prý přihlásil její přítel. A protože ráda zkouší nové věci a jen tak něčeho se nezalekne, souhlasila. Ostatně s televizními projekty už má nějaké zkušenosti. Loni se například pokoušela uspět v pěvecké soutěži Česko Slovenská SuperStar, kde sice neuspěla, ale z toho si černovláska nic nedělá.

Práce má ostatně nad hlavu. Ta její, jak přiznala, je zároveň jejím velkým koníčkem. „Pracuju jako barmanka, tanečnice a striptérka a moc mě to baví,“ svěřila se. A protože se ani trochu nestydí, s radostí kromě tancování u tyče fotí odhalené snímky, na které se můžete podívat ve fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám