Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss ČR 2004 Jana Doleželová (29) se po sedmi letech vztahu zasnoubila s přítelem Richardem Podroužkem (34). "Požádal mě o ruku 10. dubna při romantické večeři na dovolené na Seychellských ostrovech. Právě tam jsme byli před lety i na své první dovolené," řekla Super.cz modelka.

Doleželová poprvé ukázala zásnubní prsten s brilianty ve své lékárně v obchodním centru Palladium, když představovala nový doplněk stravy. "Média nás už několikrát zasnoubila, možná to Richarda k žádosti o ruku trochu dohnalo. A tak na akci pro média také ukážu, že se jim to povedlo," smála se Jana, která už téměř skončila s modelingem a věnuje se moderování a své lékárně.

Pár se konečně rozhodl oficializovat své soužití  jistě také proto, že se v únoru přestěhoval do nového domu snů v pražském Podolí. "Zázemí tak už máme," konstatovala Doleželová. Termín svatby ještě není určen, ale už se ví, kdo jí ušije svatební šaty. "Chtěla bych bílou klasiku od své dvorní návrhářky Soni Hlaváčkové," řekla Super.cz.

Zda splní pravidlo, že svatba by měla být rok a den po zásnubách, ještě netuší. "Chci se vdávat v létě, tak by to muselo být letos. Ale jelikož máme s Richardem oba životní jubileum, možná by těch oslav bylo trochu moc," míní. Každopádně si je jistá, že chce mít svatbu pod širým nebem. "Představovala bych si nějakou krásnou zahradu," zasnila se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám