Hlavní obsah
Josef Koukolíček
Článek

Ačkoliv britská královna Alžběta II. se po celém světě těší velké úctě a respektu, najdou se i tací, kteří si z ní pořádně střílejí. Aktuálním hitem na internetu je obrázek, který porovnává Alžbětin žlutý outfit, který si vzala na svatbu svého vnuka Williama s Kate, s kanárkově žlutým oblekem, který měl na sobě Jim Carey ve filmu Maska.

Královna navíc svůj žlutý kostýmek doplnila i žlutým kloboukem, který je tvarem a barvou téměř totožný s tím, který měl shodou okolností Jim Carey ve snímku také na hlavě. Přitom právě královniny klobouky patří už léta k typickému znaku jejího módního stylu a většinou si za ně vyslouží od stylistů a módních kritiků nadšené pochvaly.

Co se týká vtipů o britské královské rodině, tak se dá říci, že nejčastějším terčem z celé dynastie, je tradičně princ Charles. Ten si uštěpačné poznámky většinou zasloužil za svou vizáž, nebo za svůj poměr s Camillou Parker Bowles. Jeden z posledních vtipů tvrdí, že prý královna Charlesovi vzkázala, že dědicem impéria by neměl být on, ale Chuck Norris. Ten prý ale bohužel není Angličan, takže to zůstane Charlesovi.

Reklama

Další články

Načítám