Hlavní obsah
Článek

Modelka a manželka herce Orlanda Blooma Miranda Kerr (28) je ze svého prvního mateřství natolik nadšená, že jej dává na odiv, jak jen to jde. Nejvíc ji zřejmě fascinuje samotné kojení, jelikož již podruhé poslala na internet snímek, kde krmí svého téměř čtyřměsíčního syna Flynna.

O první snímek se Miranda podělila s veřejností koncem ledna, když jej poslala na blog své kosmetické značky. Tam ještě mladá maminka leží se synkem v pohodlí domova na posteli. Tehdy se jako přední modelka firmy Victoria‘s Secret dušovala, že do práce nijak spěchat nebude. Na focení v plavkách se však vrhla už tři měsíce po porodu a předvedla, že má ještě lepší postavu než dříve. Pochvalovala si přitom hlavně větší poprsí, kterým se nyní může pyšnit.

Na druhé fotografii, kterou Kerr zveřejnila na Twitteru, je již vidět, že je v plném pracovním nasazení. Během kojení má na sobě jen bílý saténový župan a červené lodičky na vysokém podpatku. Odběhla si přitom z dalšího focení pro Victoria’s Secret, což potvrzoval i popisek u snímku se zněním „Další den v práci.“

Reklama

Další články

Načítám