Hlavní obsah
Článek

Finalistka České Miss 2009 Julie Zugarová asi v posledních dvou letech nezaznamenala jediný případ konverzace, ve které by s ní chtěli muži hovořit o něčem jiném než o jejím obřím poprsí. „Moje ňadra se jmenují Julie a Nella,“ pochlubila se nám extrémní modelka. Podívejte se sami na naprosto odzbrojující video se Zugarovou, v kterém monstróznímu dekoltu musel uhnout stranou i titulek!

Po dvou operacích Julii nabobtnalo poprsí do velikosti šest a vždy, když se ukáže na nějaké akci, málem jí vypadává z výstřihu. A pánové okolo bourají do zdí. Stejné to bylo i na tiskovce představující finalisty Muže roku 2012 pořadatele Davida Novotného. „Když nejdu na akci a vezmu si něco méně extravagantního bez výstřihu, občas se mi do očí někdo koukne. Ale ve společnosti je to jiné. Vzhledem k tomu, že mě poprsí takhle proslavilo, tak tam moc nenosím oblečení, z kterého by mi nevypadávaly. Chci, aby vynikly,“ uvedla pro Super.cz Zugarová, která má i nového přítele. Je mu 28, ale jestli je chudý jako kostelní myš, to se jí říkat nechtělo. Nejspíš totiž není.

I když jsou její ňadra obří a musí kvůli nim spát na boku, zatím nemá potíže se zády a nemusí nosit pomůcky z teleshoppingu. „Možná až budu starší. Asi to ale nehrozí. Záleží totiž na tom, jak je člověk vysoký a jakou má strukturu těla. Ještě se mi nepodařilo ani to, abych kvůli ňadrům přepadla,“ dodala s oduševnělým výrazem ve tváři Zugarová.

Reklama

Další články

Načítám