Hlavní obsah
Článek

Bývalá hvězda seriálu televize Prima Velmi křehké vztahy Zdeňka Žádníková-Volencová přivede na svět na konci července třetího potomka. Zda to bude holčička nebo chlapeček netuší. S manželem Radkem již mají dvě dcery - Andreu (9) a Janu (5).

"Stejně jako u dcer se chceme nechat překvapit. Je úplně jedno jestli to bude kluk nebo zase holčička. Hlavně, aby bylo mimčo zdravé," řekla Super.cz Žádníková. Dítě prý bylo plánované. "Sílu a energii na to mám, třetí dítě jsme si moc přáli. Je fajn mít velkou rodinu," upřesňuje Žádníková.

Těhotenství je prý náročnější než předchozí. "Je to třetí mimčo, takže pro mé tělo je to velký záhul. Jsem víc unavená. Zkrátka je to více fyzicky náročné," vysvětluje.

Žádníková je stále pracovně aktivní. Nejvíce času jí zabírá nadační fond, který založila před čtyřmi roky. "Děláme rekonstrukci dětské kliniky v Motole. 1. června máme po dvouleté práci kolaudaci. Celé těhotenství vlastně běhám s bříškem a přilbou na stavbě," říká.

"Když jsem čekala dceru Andreu, tak jsme se akorát stěhovali. Během druhého těhotenství jsme stavěli dům.Při třetím stavím kliniku. Mé děti asi budou všichni stavaři," směje se.

Největší hádky jsou nyní doma kvůli jménu pro třetího potomka. "Probíhají urputné boje s manželem i dětmi. Denně svádíme bitvy. Obávám se, že půjdeme na porodní sál a nebudou vyplněné papíry," dodala se smíchem populární herečka.

Reklama

Další články

Načítám