Hlavní obsah
Článek

Vítězem první řady pěvecké soutěže Hlas ČeskoSlovenska se stala Ivanna Bagová (18). Ta až do konce ve výhru nevěřila.

O titul vítěze ve velkém grandfinále se dnes večer utkala Markéta Poulíčková, Anna Veselovská, Ivanna Bagová a Miloš Novotný. Finalisté během dnešního večera dostali příležitost vystoupit hned několikrát za sebou. Na jevišti perlili buď samostatně, nebo společně se svými kouči a mohli si dokonce zazpívat v duetu s některým ze svých již vyřazených kolegů.

První ze čtveřice finalistů soutěž opustil Miloš Novotný. „Jsem rád, že to mám za sebou," oddechnul si šestnáctiletý zpěvák a zazpíval svůj první singl „Zachraň co se dá“. Po vystoupení kapely Kabát zjistila Markéta Poulíčková, že nepostoupí do velkého souboje. „Chtěla bych poděkovat Pepovi Vojtkovi. Byl to úžasnej kouč," řekla pokorně Markéta a následně už bylo jasné, že vysněný titul poputuje na Slovensko.

Dvě minuty před půl dvanáctou moderátoři oznámili, že vítězkou soutěže se stala Ivanna Bagová. „Nevěřím tomu. Jsem šťastná, že jsem mohla stát na tomto pódiu a zazpívat si z duše," řekla dojatá osmnáctiletá zpěvačka Ivanna Bagová, která za svým snem o kariéře zpěvačky došla z Ukrajiny.

Videorozhovor s vítězem Hlasu vám přinese Super.cz zítra ráno.

Reklama

Další články

Načítám