Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Partička NightWork v čele s Vojtou Dykem (26) přišla s nečekanou kuriozitou. A není jí další šílený text, který by se zařadil k tomu o čtyřprocentní menšině nebo o uspořádání pánských částí těla v teplácích. Tentokrát to není nic menšího, než Vojtova ambice stát se příštím českým prezidentem. Aby bylo jasné, že to myslí vážně, shodil zlaté lesklé elasťáky a nahradil je kvádrem a slušnou košilí.

„Nedávno jsem si uvědomil, že jsem známou osobností, která říká své názory nahlas, ale bez zjevného dopadu. Proto jsem se rozhodl využít svou popularitu smysluplněji a zkusit něco změnit. Ano! Chci být vaším příštím prezidentem,“ říká Dyk.

A nerozhází ho ani to, že prezidentem se může stát pouze osoba starší 40 let. Řešením má být internetová petice za snížení věkové hranice na 25 let. „Pokusím se získat alespoň 10 000 podpisů, které by právoplatný kandidát starší čtyřicet let musel nasbírat, aby se mohl zúčastnit volby prezidenta,“ říká Vojta. Vzhledem k fanouškovské základně skupiny NightWork nemusí mít Dyk strach, že by podpisy nenasbíral.

Podporu má samozřejmě v ostatních členech kapely. „Podporuji Vojtu Dyka, protože nezcizuje plnicí pera ani jiné drobné předměty,“ vysvětlil Jakub Prachař, kterého doplňuje František Soukup. „Vojtu Dyka podporuji proto, že je velký. Nejen tělem, ale i duchem.“

Máme se nejspíš na co těšit my, případně i potentáti ve světě, kterým by mohl Vojta představit další přínosný názor na globální oteplování.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám