Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Větší oslavu jsme letos ještě nezažili. Muzikant Karel Vágner sezval na své sedmdesátiny stovku hostů a nechyběl ani prezident Václav Klasu. "Spolupracujeme spolu? Karel vydává cédéčka z projektu Jazz na Hradě, který jsem vymyslel. Aspoň mám co rozdávat dalším prezidentům, " vysvětlil Super.cz Václav Klaus své přátelské vztahy s Karlem Vágnerem. "A známe se z tenisu," dodal oslavenec.

Jestli Karel Vágner vypije všechny vína, která dostal jako dary, už ho asi nikdy střízlivého neuvidíme. S lahví a kyticí přišli asi všichni. "Já jsem dal Karlovi sedmičku, nikoliv tu rathovskou, archivního francouzského vína. Až ho vypije, prodlouží si život o další měsíc nebo dva," řekl hitmaker Michal david, který obdivuje, jak Karel Vágner ve svém věku skvěle vypadá.

V tom se shodl i s procentem Františkem Janečkem (79), jehož podobné jubileum teprve čeká. "Ale až za dlouho, Karel je asi o šestnáct let starší než," pokoušel se nám nalhat Janeček, který přišel s partnerkou Terezou Mátlovou (48) a čtyřletou dcerou Emmou.

Dělat si z věku legraci doporučoval oslavenci Jiří Krampol (85), který už sedmdesátku oslavil, stejně jako Marie Rottrová (82), která spolu s dalšími hosty Vágnerovi k narozeninám zazpívala. Všichni přišli nejen blahopřát, ale také se skvěle najít. "Už jsme se s Tomíčkem těšili na svíčkovou od pana Sapíka, jemuž tahle restaurace patří," přiznala Tereza Kostková.

Reklama

Další články

Načítám