Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Anna K. (45) se zotavuje z březnového úrazu na lyžích. K utrženým šlachám v levém koleni se jí přidala trombóza. "Už chodím bez berlí, ale ještě dva měsíce musím brát léky na ředění krve, aby se trombóza nevrátila," řekla Super.cz. Po pauze ale už začíná koncertovat. Na čarodějnice má dokonce dvoják.

Zpěvačka stále musí na levé noze nosit kompresní punčochu. "Ze začátku jsem ji měla od kotníku až po tříslo. Je tak těsná, že jsem si napoprvé při nandavání vykloubila palec," přiznala. "Teď už ji mám kratší, ale pořád má tu hnusnou tmavě béžovou barvu," popsala.

"Žádné hopsání ode mě fanoušci čekat nemůžou. Stát můžu, ale pro jistotu si nechám k pódiu připravit židli," řekla zpěvačka. Kvůli trombóze musela zrušit jen jedno vystoupení, víc jich naštěstí naplánovaných neměla. "Mám sice v autě automat, ale cestu do Opavy, kde jsem měla účinkovat na charitativním koncertu, bych bývala nezvládla," vysvětlila.

Anna K. dokonce hned po úrazu ze Špindlerova Mlýna odjela sama do Prahy. "Berle jsem dala dozadu, zraněnou levou nohu jsem k řízení nepotřebovala," smála se. Autem v sobotu pojede i na první koncerty po úraze. "Vyjíždím v jedenáct. Odpoledne zpívám v zámeckém parku v Tovačově a večer na Kunětické hoře," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám