Hlavní obsah
Článek

Tak jsme se konečně dočkali. Herec Jan Révai se po šestnácti měsících odhodlal a poprvé na veřejnosti ukázal svého syna Jakuba. Toho mu loni v lednu porodila slovenská herečka Zuzana Šulajová. Komu je klučík více podobný? Tentokrát bychom řekli, že je to tak půl na půl.

Jan Révai se stal společně s Jitkou Čvančarovou (46) patronem akce Dětský čin roku, která se konala v pražském lanovém centru Braník. Protože šlo o dětské odpoledne, které moderoval Aleš Háma (50), oba s sebou vzali i své ratolesti.

Jelikož celé odpoledne předváděly děti svá vystoupení, i Révai se pochlubil, co svého synka Jakuba naučil. Když se Kuby zeptal, jak tancuje Karel Gott, neváhal Kuba ani minutu a začal pohotově podupávat pravou nohou.

Do projektu Dětský čin roku se mohou zapojit děti, které udělaly něco dobrého, byť by šlo o zdánlivou maličkost, všimly si dobrého skutku svého stejně starého kamaráda, nebo nějakým způsobem dobro podpořily. Děti mohou své příběhy sepsat a zaslat poštou či prostřednictvím internetových stránek do 26. září. Následovat bude hlasování dětí pro semifinálové příběhy, které vybere porota. Ocenění budou slavnostně vyhlášeni v prostorách Staroměstské radnice 29. listopadu.

Reklama

Další články

Načítám