Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) konečně nechodí se ženáčem. Její partner Vratislav Janda se před týdnem konečně rozvedl. Pár to oslavil prodlouženým víkendem v Amsterodamu. Nevynechali ani kouření marihuany. "Za čtyři eura jste osm hodin v rauši," prozradil Super.cz Janda. "Byl to hukot," dodala Absolonová.

"Nejsem žádný hulič a Vráťa už dávno taky ne, ale nejít v Amsterodamu do cofeeshopu by bylo neodpustitelné," smála se Monika. Výlet do Holandska měla dvojice naplánovaný už tři měsíce. To, že tam Janda pojede už jako volný muž, netušili. "Nikdo nevěděl, kdy k rozvodu dojde, takže to byla náhoda," řekl Janda, který má s bývalou manželkou dvě děti. S těmi už dávno novou partnerku seznámil a loni trávili společně i dovolenou.

Janda se rozváděl přes dva roky. Teď by konečně mohl požádat Absolonovou o ruku. "Což o to, já bych rád. Ale bojím se, abych nedostal baseballovou pálkou do hlavy," přiznal. "Já jsem rozvedená jednou, Vráťa dvakrát. Ještě by to vypadalo, že má ženění jako koníček. A já se další svatby bojím. Jsem šťastná tak, jak to je. Vráťu miluju a to stačí," míní zpěvačka. "Já ji stejně přemluvím," uzavřel její přítel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám