Hlavní obsah
Článek

S blížícím se životním jubileem Jiřiny Bohdalové (92) (herečka oslaví v úterý třetího května osmdesátiny) došlo i na nečekané roztání ledů a velkolepé odpuštění! Jedna z nejslavnějších českých hereček totiž prolomila po třiceti letech mlčení a pohovořila o svém kdysi milovaném a pak i nenáviděném kolegovi Radoslavu Brzobohatém (†79).

„Když jsme byli spolu, byla jsem ráda, že nás spolu obsazovali, protože on byl dobrý hráč a ještě navrch pěknej chlap. Tak proč ne? Když jsem se měla zamilovat v té době, tak do koho jiného?“ řekla s úsměvem herečka v dokumentu Bohdalka je naše!, který televize Prima odvysílá tuto neděli ve 20 hodin.

Byla to její první slova o Brzobohatém za posledních třicet let. Jméno svého druhého manžela, kterého si vzala za velkého zájmu veřejnosti 6. června 1970, totiž odmítala celou tu dobu vyslovit. Říká se, že ji Radoslav Brzobohatý často podváděl. Jiné zdroje zase tvrdí, že "Bohdalka" jen nepřirozeně přehnaně žárlila a kvůli tomu domácnost obou herců připomínala spíš Itálii.

Manželství ztroskotalo v roce 1981, když se Brzobohatý zamiloval do mladší Hany Gregorové, se kterou je dodnes. A právě mládí nové osudové ženy mu prý Jiřina Bohdalová údajně nedokázala odpustit. Nyní se ale zdá, že čas zahladil všechny stopy výčitek a Jiřina Bohdalová se s dávnou zradou již smířila.

Reklama

Další články

Načítám