Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Totožnost podnikatele, který o sobě nechal natočit film, odhalena. Reportéři Super.cz na slavnostní premiéře autobiografického filmu Czech Made Man načapali tajemného multimilionáře, který se svým kamarádem nechal přemluvit a natočil svůj životní příběh. Zatímco příběh filmového hrdiny Jakuba Vrány vstoupil právě do kin, jeho skutečný předobraz si chtěl svou pravou totožnost ukrýt. Nepovedlo se.

"Ano, jsem to já. Ten film je natočený podle mého životního příběhu. Vzniklo to úplnou náhodou. Kdysi jsem něco o svém životě vyprávěl předobrazu postavy, která se ve filmu nazývá "JT".On mě od té doby nenechal na pokoji, až jsem mu kývnul," prozradil na sebe tajemný podnikatel, který se občanským jménem jmenuje Zdeněk Kubík. Aby utajil svou totožnost, dorazil na premiéru filmu v blonďaté paruce. Jenže právě ve špatně padnoucí blonďaté paruce se podobal natolik herci Janu Budařovi (46), který ve filmu ztvárnil ústřední postavu Jakuba Vrány, že ho Super.cz odhalil.

Budař, který na premiéře nepochopitelně chyběl, tuto roli označuje za největší výzvu za poslední roky. „Když jsem dostal scénář a přečetl si ho, bylo mi jasné, že Vrána je člověk, který se odváží prakticky všeho, jen aby si splnil svůj sen být nejbohatším člověkem na zeměkouli. Dost možná se mu to i podaří, jen je otázka, jestli při tom ještě bude umět zažívat štěstí,“ myslí si o hlavním hrdinovi čtyřnásobný držitel Českých lvů.

Přes kritiku svého životního stylu si ale Kubík Budaře nemůže vynachválit. „Honzu považuju za jednoho z nejlepších českých herců. Třeba jak hraje ve filmu Nuda v Brně, to je výkon srovnatelný s Dustinem Hoffmanem v Rain Manovi. Všichni, kdo mě znají a následně viděli nějaké záběry z filmu, pobavilo, jak neuvěřitelně Honza napodobuje mou mluvu, chování, pohyby. Prostě všechno. Na dotočné jsme si s Honzou povídali a on mě začal zrcadlit. Něco jsem řekl, udělal gesto a on odpověděl tím samým. Bylo to vtipné,“ vysvětlil český multimilionář, kterého dohnal jeho divoký životní styl. Přestože celý život tvrdil, že se nechce usadit a mít rodinu, čeká nyní podle svých vlastních slov rovnou dvě.

„Léta jsem dělal 400 – 500 hodin měsíčně, pořád jsem seděl u počítače a internetu. Hodně jsem "pařil" a realizoval různé bláznivé nápady. Asi podvědomě jsem toužil po divokých mejdanech, abych dohnal, co jsem za ta léta zmeškal. Co se týče drog, když jsem byl mladší, měl jsem období, kdy jsem si občas šňupnul. Teď mám shodou okolností na cestě hned dvě "rodiny". Jednu tady v Česku, druhou v Číně. Tak nějak se to sešlo a já teď musím být zodpovědnější,“ ukončil Kubík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám