Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byli jsme u toho, když Petra Janů (71) fotila nové promo fotky s Michalem Skramuským pro své narozeninové turné. Česká pěvecká legenda je pověstná tím, že se před objektivem fotoaparátu necítí ve své kůži, a tak se jí celý tvůrčí tým snažil situaci zpříjemnit.

„Rád na celebrity připravuji vždy něco extra a pro Petru, která je legenda a slaví své čtyřicáté výročí na scéně, jsem připravil jako překvapení mikrofon ozdobený krystaly," prozradil nám fotograf Michal Skramuský.

Česká diva se uklidnila tím, co umí nejlépe, tedy zpěvem a v ateliéru zazpívala několik svých šlágrů. Petra má za sebou těžké období, kdy ji navždy opustil její manžel Michal Zelenka (†63). Ze smutku ji vysvobodilo právě zpívání.

„Ta práce mi zachránila zdravý rozum. Jsem ráda, že jí mám hodně. Muzika je úžasná terapie, která mi pomáhá ze smutku," říká.

Zpěvačka vypadala v sexy outfitu stylisty Stana Steinera fantasticky, a tak nás pochopitelně zajímalo, jestli se jí dvoří muži ve velkém.

„Chlapi, to je to poslední, na co myslím. Nikdy neříkej nikdy, ale na žebříčku mých hodnot je to opravdu někde nízko, pánové prominou," říká v našem video rozhovoru Petra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám