Hlavní obsah
Článek

Rodina Lopezových má zřejmě na nádherné ženy patent. Kromě Jennifer se totiž světu ukázala i její dosud nepříliš známá sestřenice Caterina Lopez, která si se svou sestrou v exotické kráse v ničem nezadá. Kromě modelingu se věnuje také herectví. Caterininým posledním počinem je její bollywoodský debut s názvem Bhindi Bazar, kde si zahrála barovou tanečnici.

Touto rolí Caterina dokázala, že není jen krásnou panenkou se špetkou hereckého umu, ale skutečně nadanou umělkyní, která má tanec v krvi. Sexy pohyby v indickém stylu předvedla jen spoře oděná v jedné z písní ve filmu Bhindi Bazaar, kde se představila po boku velkých hvězd bollywoodského plátna jako jsou indičtí herci Kay Kay Menon, Prashant Narayanan či herečka Shilpa Shukla.

Na otázku, proč se vrhla do řad indického filmového kolosu zvaného Bollywood, který vznikl spojením slov Bombaj a Hollywood, odpovídá s úsměvem: „Proč ne? Je to zábavný průmysl, kde se dohromady kloubí zpěv, tanec a herectví v jednom. Myslím, že je to úžasné!“

Caterina byla mimo jiné tváří kosmetické značky Oriflame a pány potěšila svými lechtivými fotografiemi v časopise Maxim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám