Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalé supermodelce Janice Dickinson (57) sebevědomí nikdy nechybělo, ale po shlédnutí posledních snímků nejspíš její sebedůvěra utrpí pořádný šrám. Tyto fotografie jsou totiž důkazem, že čas měří všem stejně spravedlivě a přestože obličej mnohých žen bývá až do pozdního věku bez jediné vrásky, plastičtí chirurgové ještě pořád nejsou všemocní kouzelníci. S vrásčitou kůží na nohou jinak „vyhlazené“ Janice si evidentně zatím ještě neporadili.

Sedmapadesátiletá Dickinson, která si libuje v milencích o tři dekády mladších, než je ona sama, si štíhlé nožky udržela až dosud, ale ty bohužel nejsou jediným kritériem, které je při nošení minisukní vítáno. Janice si už jistě rozmyslí, zda nebude lepší zvolit sukni pod kolena nebo raději rovnou kalhoty. Současná fotografka, spisovatelka a agentka hledající nové modelingové tváře ve středu ukázala vrásčitá stehna a kolena, když přicházela na natáčení talentové soutěže American Idol v losangeleském Nokia Theater.

Brunetka, která sama sebe nazvala první supermodelkou světa, byla obávanou porotkyní v televizní sérii Amerika hledá topmodelku, kterou uváděla modelka Tyra Banks. Většinou na žádné dívce nenechala nit suchou, a tak nyní došlo i na ni. Světová média se jednomyslně shodují, že minisukně už jsou nad její možnosti.

Reklama

Další články

Načítám