Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jarek Šimek (50), zpěvák, skladatel, blízký spolupracovník Ivety Bartošové (†48) a autor kontroverzní písně Heja heja, řeší vážné rodinné problémy. Jeho bratra Otu (38) zatkla policie kvůli napadení se zbraní v ruce!

Jak zjistil Super.cz, Šimkův starší bratr Ota má již delší čas problémy s alkoholem. Prý je pravidelným návštěvníkem kyjovské záchytky. Na jeho úlety si už rodina zvykla, ale teď přišla neuvěřitelná zpráva, která dvorního skladatele Ivety Bartošové pořádně vyděsila.

"Je tady známá firma. Pořád jsou s ním nějaké potíže. Teď už to ale přehnal. S velkou mačetou vtrhl do obchodu s potravinami a sekal kolem sebe jako pominutý," tvrdí sousedé pijana. A potvrzuje to i policie.

"Druhého března v sedm hodin bylo přijato oznámení prodavačky z potravin, že k nim do obchodu přišel jeden z místních obyvatel, který je psychicky labilní. Začal prodavačkám vyhrožovat a mávat nožem a mačetou. Dalším útokům zabránil až příchod dvou mužů. Útočník utekl a je nyní venku poblíž školy. Lidé mají strach, aby někomu neublížil. Hlídka muže nalezla asi sto metrů od prodejny. Zbraně mu byly odebrány a dechovou zkouškou bylo u něj zjištěno 3.2 promile. Vzhledem k závažnosti jeho činu bylo další šetření předáno Policii ČR," sdělila kyjovská městská policie.

Jenže po dvoudenním odpočinku v cele předběžného zadržení bratra Šimka policisté propustili. Podle informací sousedů teď ale muž za předchozí přivolání policie prodavačkám opět hrozí útokem A to.i přesto, že je proti němu údajně vedeno trestní stíhání.

"S bratrem je to bohužel strašně smutné, ale nerad bych se o tom bavil. Je to pro nás všechny rána," řekl Super.cz Jarek, který se na potíže v rodině snaží zapomenout při přípravě nového multimediálního interaktivního muzikálu Naháči. V muzikálu plní úlohu hudebního producenta a připravuje spolu s producentem a autorem Slávkem Bourou castingy, které proběhnou čtvrtého, pátého a jedenáctého května v Divadle Pyramida.

Tam budou mít Naháči  svou stálou divadelní scénu a zahrát si v nich prý může každý, kdo se přes internet vyplní přihlášku na casting. Premiéra je nahlášena na 11. října 2011.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám