Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ilona Csáková (53) je v půlce druhého těhotenství. Je spokojená, září štěstím a pochvaluje si, že vše prožívá mnohem lépe než poprvé. "Tolik neotékám, nemám žádné komplikace, cítím se výborně," řekla Super.cz zpěvačka. Sice už skončila v muzikálu, ale stále ještě pracuje. "Ale před prázdninami skončím a už se budu věnovat jen rodině a sama sobě," dodala.

Zpěvačka žije v domě na okraji Brna, do Prahy vyrazila s manželem a synem Danielem na akci, která měla podpořit matky, které mají trable s ježděním s kočárky v městské hromadné dopravě. "Já to znám spíš z doslechu, jsem zvyklá všude jezdit autem. Ale samozřejmě tuto aktivitu ráda podpořím," míní Ilona.

To, zda se jí narodí chlapec nebo holčička, ještě neví. "A hlavně ani až to budu vědět, nesmím to říct. Manžel si totiž přeje překvapení až na porodním sále," upřesnila Csáková. Pro holčičku už má od prvního těhotenství vymyšlené jméno Julie, pro kluka zatím vede Dominik.

Kolik v těhotenství zatím přibrala, prozradit také nechce. "Řešit těhotenská kila je hřích. Můžu říct jen to, že je moje váha v normě," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám