Hlavní obsah
Článek

Jak je vidět, britské policistky rozhodně nebudou jen nudné dámy v uniformách, ale ve svém volném čase se některé mohou věnovat skutečně nečekaným koníčkům. Podobně jako devětadvacetiletá Rebecca Morris, která v anglickém West Midlands pracuje jako strážník PCSO zaobírající se kriminalitou místního rázu. Tato obdařená brunetka se sice v pracovní době stará o bezpečnost ve městě, chytá zlodějíčky a dává pokuty, ale po práci se ráda odhalí a nechá se fotit. Chce se stát modelkou spodního prádla. Rebečina mimopracovní činnost se však vůbec nezamlouvá jejím nadřízeným…

Kyprá Angličanka poslala na svůj Facebook desítky fotografií, které odhalují dost z jejích ženských křivek. Ctižádostivá žena toužící pózovat fotografům má i své webové stránky, kde se nabízí do Německa jako modelka.

Její kolegové a především nadřízení však již takové nadšení nesdílejí a naopak jsou jejím chováním šokováni. „Každý ví, že je Rebecca hezká holka, ale není profesionální, abyste si dali polonahé fotografie na Facebook, když se jinak snažíte bojovat proti trestné činnosti,“ prozradil jeden z kolegů policistky, který se domnívá, že nadřízení ještě budou v této věci podnikat další kroky.

„Zaměstnanci policie jsou zodpovědní za všechno, co proniká do veřejné sféry a může být předmětem posuzování špatného chování a chybných postupů, mezi které patří i nevhodné používání sociálních sítí,“ naznačil vrchní policejní inspektor Julian Harper a dodal, že celá věc nemůže zůstat bez povšimnutí.

Možná, že po medializaci svého počínání si vnadná policistka skutečně najde obdivovatele a nakonec se ze státní zaměstnankyně chránící zákon přesune před objektivy fotografů.

Související témata:
Strážnice

Reklama

Další články

Načítám