Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tři atraktivní a neohrožené Američanky měly před deseti lety zajímavý nápad, v Miami si založily vlastní detektivní kancelář s názvem Charlie’s Angels P.I. Services a podnikání jim šlape až dodnes. Zálusk si dělají převážně na nevěrné muže.

Odvážná trojice se skládá z blondýnky, černovlásky i hnědovlásky s nádechem do zrz. Plavovlasá členka týmu Charlie’s Angels se navíc i příznačně jmenuje, a to Charlie Henriquez.

Jejich soukromá firma nabízí služby převážně v oblasti sledování nevěrných partnerů a manželů, ale zabývají se také šetřením svěření dítěte do péče některého z rodičů či hledáním osob. Trojice se údajně postará, aby byl klientův problém řešen rychle, důvěrně a profesionálně.

Charlie Henrinquez spolu s černovláskou Caitlyn Le Grande a hnědovlasou Lauren Nicole v oboru podnikají více než deset let a svůj úspěch odůvodňují nejen tím, že se o sebe neustále starají, ale také tak, že jsou každá jiná a mohou tedy typově uspokojit téměř každého muže, a to především ve chvíli, kdy testují, zda by podvedli svou partnerku či manželku. Mezi jejich další plusy prý patří umění napodobit nejrůznější dialekty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám