Hlavní obsah
Článek

Může jít jen o pomluvy zhrzené milenky, přesto ale ze slov Pavlíny Dubné (37), dlouholeté milenky zpěváka Sámera Issy (38), mrazí. „Sámer by měl okamžitě nastoupit detoxikační kůru,“ říká Pavlína to, o čem si šušká celý showbyznys. Jede Issa opravdu v drogách?

„Když nepočítám marihuanu, tak jsem drogy měl naposledy v devatenácti letech. Tehdy mi na ně umřela nejlepší kamarádka a tak jsem se zapřísáhl, že už na ně nesáhnu,“ prohlásil před časem mladičký zpěvák.

Dubná, která se s ním před několika týdny rozešla ve zlém (prý jí nevyplácel honoráře), ale tvrdí něco jiného. „Před měsícem přišel ke mně domů špinavý a zpocený s tím, že mu odpojili mobil kvůli jeho neplacení. Dluží všem, na koho se podívá. Být jeho holkou není žádné terno. Už mě nebavilo pořád ho jen dotovat. Během posledního roku se strašně změnil. Drogy člověku strašným způsobem vypálí mozek. A pak ty jeho tři dvoudenní pařby za týden... Sámer asi potřebuje pořádný pád na hubu, aby se vzpamatoval,“ tvrdí Issova expřítelkyně s tím, že se svému bývalému nemstí, ale chce mu naopak pomoci, aby otevřel oči a začal se sebou něco dělat.

„Kazí mi jméno tím, že všude tvrdí, jak jsem se odstěhovala do zahraničí. Přitom už brzy tu otevírám nahrávací studio a se svou agenturou Le Cinque MGM Record, která zastupuje i nevidomého tenoristu Andrea Bocelliho, chystám českou desku. Sámer bohužel lže a to i svým fanouškům. Slibuje cédéčko, tvrdí, že má dvacet písniček. Přitom je na světě jen pár duetů se mnou. Nevím, co chce dělat. Ruce pryč od něj dal i producent Jurij Nikitin, který už viděl hodně celebrit, jak je drogy zničily. Nechce ztrácet s někým takovým čas. Vždyť Sámer už přišel i o hlas a rok nechodí na taneční tréninky, protože by je neudýchal,“ tvrdí.

Pavlína prý zjistila, že členové Sámerovy nové kapely jsou častými návštěvníky jednoho pražského klubu, který je neblaze proslulý na drogové scéně. „S takovými lidmi to daleko nedotáhne. Nechci mu ubližovat, přeju mu vše dobré, ale musí se dát do pořádku. Měla jsem ráda toho starého Sámera, ne toho nového, který je plný hnusu a chemikálií. Dřív jsem ho před pochybnými existencemi chránila já, teď už si musí poradit sám,“ dodala Pavlína Dubná.

Server Super.cz zjišťuje Sámerovu reakci.

Reklama

Další články

Načítám