Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Super.cz můžete exkluzivně v premiéře vidět klip Zlato zpěváka Xindla X, v němž si vyřizuje účty s Olgou Lounovou (43).

V posledním článku mapujícím vznik videoklipu se kontroverzní písničkář nechal slyšet, že text písně je autobiografický a vychází z trpkých osobních zkušeností z nepovedeného vztahu.

Zpěvák, vlastním jménem Ondřej Ládek, sám sebe v textu popisuje: „Jsem pracant, plním plán na sto procent, aniž bych byl nucen či placen, pro tebe rád budu sám sebe zrádcem …“ A na vysvětlení dodává: „Ten text je hodně osobní. Takové soukromé Best of nejhorších pocitů z minulých nepovedených vztahů. Píseň o tom, co všechno je člověk ochoten obětovat, aby si udržel nefunkční vztah, který existuje už jen proto, že mu věnoval tolik energie na jeho udržení. A o tom, jak snadno se tahle láska pak změní v nenávist“.

Paradoxní je, že Xindl v těchto dnech natáčí ve studiu album LÁSKA o nepovedených partnerských vztazích, ale ve skutečnosti se těší z nově vzniklé lásky se sexy brunetou Monikou. S tou se objevil v listopadu na Slavíkovi a minulý čtvrtek znovu na večírku svého domovského vydavatelství Universal Music v pražském klubu Jazz Dock.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám