Hlavní obsah
Článek

Nejčtenější český společenský server Super.cz má zcela novou podobu. Tu do světa vyslali jeho hvězdní kmotři – topmodelka Simona Krainová (51) a zpěvák Karel Gott (†80). Právě oni totiž ve čtvrtek krátce po půl deváté zmáčkli tlačítko, které nový Super.cz spustilo. Vedle nich startu přihlížela i další řádka známých hostů.

Slavnostní spuštění nového Super.cz se před pár okamžiky odehrálo v luxusní restauraci Aureole na pražské Pankráci a jeho moderátorem byl Libor Bouček (43). Právě on krátce po půl deváté dal pokyn bodyguardům, aby na pódium přinesli zamčený kufřík, který obsahoval mechanismus se spouštěcím tlačítkem.

„Nyní prosím Karla se Simonou, aby kufřík otevřeli a připravili se ke spuštění,“ vyzval Bouček lehce nervózní kmotry. Ti si nejprve kufřík otevřeli a pak společně zmáčkli speciální klávesu, která spustila Super.cz ve zcela novém kabátě.

„Super.cz v nové podobě přeju co nejvíce spokojených čtenářů a doufám, že mezi ně budu patřit i já,“ vzkázal „kmotr“ Karel Gott. „Doufám, že se při čtení nového Super.cz budu skvěle bavit, a že se díky němu dozvím spousty zajímavých informací. A to nejen o sobě,“ se smíchem dodala „sudička“ Simona Krainová.

Reklama

Další články

Načítám