Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Naďa Konvalinková (72) září a rozdává úsměvy na všechny strany. Aby taky ne. Po zhubnutí dvanácti kil a šestnácti centimetrů v pase se jí stále daří udržet si svou váhu. Navíc ji čekají divadelní prázdniny. A Naďa se rozhodně nechystá zahálet. Super.cz prozradila své plány na léto:  „Potřebovala bych se naučit anglicky. Sice každý rok jezdím k moři, tentokrát mi nabídla jedna kamarádka, abych ji navštívila v Anglii. Budu tam tři týdny, koupím si učebnici a sluchátka a pak si zaplatím kurz.“

Naďa tak letos poprvé po letech nejede se svou nejlepší kamarádkou Květou Fialovou.  „Ona jede do Itálie. Potkáme se určitě na nějakém zájezdu,“ přiznala dobře naladěná Naďa, která se nejen o veselé historky o hubnutí přišla podělit do kavárny Caféidoskop v Lazarské ulici na večer plný vyprávění a hudby, kde se potkala se šansoniérkou Janou Rychterovou a houslistou Vladimírem Pecháčkem.

Při té příležitosti také zavzpomínala na snad nejšílenější dietu, kterou kdy držela. „S dietami jsem začínala už ve škole. Tenkrát jsem držela například vinnou dietu. To znamenalo dát si ráno, v poledne a večer jeden rohlík a k němu dvě deci vína. Bylo to šílené,“ smála se na celé kolo Naďa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám