Hlavní obsah
Článek

Modelka Katie Price (32), známá též jako Jordan, měla při nehodě v Argentině veliké štěstí. Společně se svým přítelem Leandrem Pennou totiž havarovala v terénním vozidle a jen zázrakem neutrpěl ani jeden z páru závažnější zranění. Mnohem hůře dopadli dva koně, se kterými se jejich auto srazilo. Ti byli na místě mrtví.

"Je to zázrak, že žijeme. Bylo to absolutně hrozivé. Událo se to rychlostí blesku a já absolutně netuším, jak je možné, že nemáme vážná zranění. Měli jsme obrovské štěstí, ale je mi vážně líto těch koní. Bylo to opravdu hodně nepříjemné," uvedla modelka, která se v minulosti nejednou svlékla pro mnohé pánské magazíny.

Podle deníku Daily Mirror řídil Penna rychlostí asi 55 km/h, když koně přeskočili plot a v zatáčce mu vběhli přímo před auto. Řidič neměl podle britských novin nejmenší šanci nehodě zabránit. Zvířata narazila do kapoty a následně také do předního skla. Oba koně na místě zahynuli.

Penna i jeho přítelkyně utrpěli při nehodě škodu na vozidle. Modelka pak musela být ošetřena s několika řeznými ranami.Ty způsobilo rozbité přední sklo automobilu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám