Hlavní obsah
Článek

Fantastický comeback předvedla americká zpěvačka Jennifer Lopez (54), když se vyšvihla na první místo v žebříčku nejvlivnějších celebrit časopisu Forbes. Nechala za sebou taková esa, jakými jsou Lady Gaga (38), Oprah Winfrey nebo Justin Bieber (30).

Magazín si všiml, že se Jennifer, která se pyšní údajně nejkrásnějším zadečkem na světě, dařilo i přes trable v osobním životě. Zpěvačka prochází ostře sledovaným rozvodem s manželem Markem Anthonym.

„Nyní jako svobodná matka, Lopez přitáhla pozornost médií a získala lukrativní smlouvy se společnostmi jako L’Oreal a Gillette,“ vysvětlil Forbes. Dodal, že zpěvačka boduje i na sociálnáích sítích - na Facebooku má 12 milónů fanoušků a na Twitteru ji sleduje 6,6 miliónu lidí.

Na druhé příčce se umístila vlivná americká moderátorka Oprah Winfrey, která dokázala vydělat neuvěřitelných 165 miliónů dolarů (3,3 miliardy korun).

Na třetí místo v pouhých 18 letech vyšplhal Justin Bieber, jenž se rovněž může pochlubit pohádkovými příjmy - 55 milióny dolarů.

O poznání hůře se dařilo skandalózní hvězdě Lady Gaga, která se z loňského prvního místa propadla na páté.

Reklama

Další články

Načítám