Hlavní obsah
Článek

Zpěvák a herec Ondřej Havelka (56) si vytváří rodinnou firmu. Už zaměstnal v divadle čtyřiadvacetiletého syna Vojtěcha z prvního manželství, teď přibral i čtrnáctiletou Rozárku. Proč by také měl sahat do peněženky, aby platil cizí herce?!

"Vojta už hrál v mém představení Muži v ofsajdu, novou roli jsem mu napsal přímo na tělo," řekl Super.cz Havelka. Vojtěcha, který vystudoval konzervatoř, má zpěvák a herec s exmanželkou Kateřinou Lírovou, kterou opustil kvůli lásce k manažerce Alici Kovácsové. S ní si pořídil ještě Rozálii a nejmladšího Attilu.

Rozárce je teprve čtrnáct, roli v novém muzikálu Zločin v posázvském Pacifiku si prý na tátovi vyprosila. "Souhlasil jsem s tím, že každopádně musí mít alternaci," vysvětlil Havelka. Dcera totiž  nemá ještě ukončenu ani základní školní docházku.

V muzikálu, který bude mít 19. května premiéru v pražském divadle Kalich, bude Rozárka v roli pouliční zpěvačky nejen zpívat, ale také hrát na tahací harmoniku. "Miluje zpěvačku Radůzu, proto se na akordeon naučila," objasnil Havelka.

Reklama

Další články

Načítám