Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šesté finále Hlasu ČeskoSlovenska se stalo osudným pro Katarínu Demskou a Petra Kutheila.

Katarína v pondělním Rozstřelu nestačila na Miloše Novotného. Svůj odchod ze soutěže brala studentka ekonomie velmi statečně a ani jejímu velkému fanouškovi Leoši Marešovi (47) se nepodařilo ze zpěvačky vyloudit projevy smutku.

„Je mi to hodně líto, ti lidé mi budou chybět, protože už jsme si na sebe zvykli. Čeká mě škola, to se na mě valí ze všech stran. Musím ukončit bakalářské studium, dál studovat nepůjdu, budu určitě nějak pokračovat v hudbě,“ řekla nám těsně po vyřazení Katarína, která se zároveň také velmi těší, že bude cestovat.

Oproti chladné reakci Demské přistupoval muzikálový zpěvák Petr Kutheil ke svému vyřazení víc energicky. Aby taky ne, když mu jeho kouč Michal David (63) hned po vyřazení ze hry nabídnul roli v připravovaném muzikálu Mata Hari, kde by měla mimo jiné zazářit v hlavní roli slavné špionky Kateřina Brožová (56).

„Odcházím se ctí, že jsem nic nepodělal. Moje poslední vystoupení nebylo vůbec o tom, jestli byl někdo horší, nebo lepší. Kouč si měl vybrat člověka, se kterým by chtěl dát spolupracovat, což byla Katka," komentuje Petr svou porážku Kateřinou Petráňovou.

„Zároveň mě potěšilo, že mně sám autor nabídnul roli v právě připravovaném muzikálu. To je přesně to, oč mi šlo," říká Kutheil.

Reklama

Další články

Načítám