Hlavní obsah
Článek

Bývalá hvězda televize Nova Markéta Mayerová (44) tvořila se Slávkem Bourou nerozlučnou dvojici jak na obrazovce, tak v soukromí. Když se ale Slávkovi splašily hormony a odešel za jinou, Markéta okamžitě silně přibrala. V posledních týdnech si ale řekla dost a shodila bez tří kil dvacet kilogramů. „Přeprogramovala jsem si mozek,“ svěřila se Super.cz Mayerová.

„Konec našeho manželství na mě působil negativně, nabrala jsem rozvodová kila tak strašně rychle, že to nikdo nechápal. Byl to velký stres. A i když jsem se jich chtěla zbavit, nešlo to. Ani dvoufázové každodenní tréninky mi nepomohly,“ tvrdí moderátorka Frekvence 1. Lékaři už se obávali toho, že hubnutí zablokovala nějaká nemoc. „Všechny výsledky ale potvrdily, že jsem zdravá. Pak se ukázalo, že jsem prostě měla zablokovanou hlavu. Nějak se mi ji podařilo odblokovat a najednou to šlo samo dolů,“ raduje se moderátorka, která si snížením váhy dala dárek k blížícím se 45. narozeninám.

„Zatím to není ještě úplně ideální. Nezvládám odpolední svačiny a večeře. Až to se povede, zhubnu ještě víc. Upravila jsem si stravu, více se pohybuji a provádím si čistící kůry,“ popisuje svůj dietní program Markéta. Nižší váha jí ale zatím nepřičarovala žádného přítele. „Mám tolik práce, že nevím, kam bych přítele zařadila. Zatím nikdo zkrátka není. Třeba do mě ale někdo vrazí na ulici,“ doufá žena, která se stala i spisovatelkou. Napsala rozhovorovou knížku o travesti skupině Screamers, ve které vyzpovídala hvězdy, které jsou nejčastěji travestity napodobovány. Křest bude 30. května během vystoupení skupiny v pražské Hybernii.

A se svým bývalým mužem Slávkem si Markéta utvořila vztah, který jim oběma vyhovuje. „Komunikujeme spolu normálně. Jsme máma a táta jedné slečny a tak to mezi námi musí fungovat,“ dodala Markéta Mayerová, která se s dalšími celebritami zúčastnila tiskovky k dětskému dni a benefičnímu koncertu Kdo má rád na Martinském mlýně pořadatele Martina Franceho.

Reklama

Další články

Načítám