Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kdyby existoval Krakonoš a viděl tyto fotky, asi by zalitoval, že se kdysi neusadil trochu jižněji. Na Šumavě už sedmým ročníkem pořádají soutěž o nejhezčí dívku regionu a tamní slečny mají opravdu co nabídnout. Podívejte se sami do fotogalerie na snímky krásek ze soutěže, jíž prošla i bývalka Leoše Mareše (47) Gabriela Dvořáková (35).

Pět slečen z plzeňského kraje a pět finalistek z jižních Čech se sešlo v plzeňském hotelu Marriott, kde probíhalo dvoudenní soustředění. Cvičily zumbu, učily se, jak se správně stravovat a vůbec o zdravém životním stylu, v plaveckém areálu na Slovanech se pak ukázaly v plavečkách. A přítomní plzeňští mládenci sotva stíhali dýchat. „Mohli na nás oči nechat,“ svěřila se laškovně jedna z finalistek.

A protože tématem letošního galavečera, který proběhne třináctého října v Písku, bude cestování, slečnám přišla vhod návštěva zoo a botanické zahrady. Nechybělo samozřejmě ani povinné pilování profesionální modelingové chůze nebo focení ve společenských šatech Lukáše Bartoně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám