Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O morbidně obézní Susanne Eman z Arizony Super.cz naposledy informoval, že se chystá vstoupit do manželství s partnerem Parkerem Clackem (35), který se živí jako kuchař. Susanne, jež se snaží dosáhnout svého cíle a stát se nejtěžším člověkem světa, si tak nemohla vybrat lépe. Její Parker ji stále a rád vykrmuje. A nyní si svého vysněného muže bude i brát. Přípravy jejího velkého dne jsou v plném proudu a Američanka, které je teprve dvaatřicet let, už se vidí jako nevěsta.

Ke správné nevěstě samozřejmě patří i svatební šaty, které si 360 kilogramů vážící Susanne z pochopitelných důvodů musí nechat šít na míru. Zakázku jistě náročnou na spotřebu látky získala švadlena Judy Goff, která má již svatební šaty s vlečkou pro Eman téměř hotové.

Susanne má na titul nejtlustšího člověka světa slušně nakročeno. Dosavadní držitel nelichotivého prvenství je Brit Keith Martin, který však se svými 368 kilogramy nyní začal držet dietu, a tak se dá očekávat, že Susanne zastoupí jeho místo v Guinnessově knize rekordů. Se svým denním příjmem neuvěřitelných 30 tisíc kalorií se jí to téměř s jistotou brzy podaří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám