Hlavní obsah
Článek

Roman Hošek, hvězda dnešního dílu hubnoucí reality show Jste to, co jíte, pracuje v zásahové jednotce, navíc si přivydělává jako hodinový manžel. Osamělým ženám opravuje kohoutky nebo vyměňuje žárovky, ale kvůli tomu, že pak nemá čas sám na sebe, se postupně dostal na váhu 140 kilogramů.

Devětadvacetiletý muž spí díky přemíře práce jen čtyři hodiny denně, což se velmi projevuje na jeho zdravotním stavu i nadváze. Miluje čokoládu a přiznává, že si rád dopřává hlavně na noc. „Nejsem líný si večer uvařit nějakou minutku. Většinou je to tak, že si uvařím na druhý den a ještě večer to všechno sním,“ tvrdí Roman, který žije s přítelkyní a chystá s ní svatbu.

Hošek zkoušel drastickou dietu, která se ale hodí spíš pro kulturisty v tréninku. Doktorka Cajthamlová s poradcem přes výživu inženýrem Havlíčkem mu proto nasadí takovou stravu a v takovém množství, aby měl již brzy optimální váhu ke svým 190 centimetrům. „Nerad bych se dopracoval k infarktu v pětatřiceti. Rád bych se zbavil obezity a místo strachu z nemoci se radoval ze zlepšujícího se zdravotního stavu,“ věří Roman Hošek. Podaří se mu splnit své hubnoucí předsevzetí? To uvidíme už dnes na Prima family.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám