Hlavní obsah
Článek

Jen ti nejbližší ve zpěvaččině okolí vědí, že finalistka Hlasu Kateřina Petráňová už několik let bojuje s vážnou nemocí. Sympatická brunetka trpí onemocněním kostní dřeně, poškozením jater a navíc jí selhává imunita. Zvláštní je, že lékaři chorobu přesně diagnostikovali teprve před třemi dny.

Příčina vzniku nemoci je navíc velmi bizarní. Vše to prý začalo tím, že byla před lety na vodě, oholila si nohy a chytla nějakou infekci z vody. „Ano, hloupá holka, týden jsem si neholila nohy, a nevydržela jsem to. Bohužel jsem se zřejmě žiletkou někde řízla a voda v řece nebyla nejčistší. Viník je Parvovirus," vzpomíná na vznik choroby Petráňová, která od té doby trpěla nesnesitelným svěděním lýtek.

„Nejsem žádnej chudáček, který řeší každé píchnutí. Existují lidé, kteří jsou na tom podstatně hůře. Mě ze začátku jen svědily nohy a každý druhý týden se objevovaly teploty a chrapot. Hlasivky mám v pořádku, ale díky oteklému krku se mi při zpívání špatně dýchá. To mě mrzí skoro nejvíc, protože při koncertech se peru sama se sebou. A štve mě, že jsem doposud nebyla schopna zazpívat tak, jak umím," posteskla si Katka.

Od onemocnění si nesmí Katka zaplavat v žádném přírodním koupališti a je odkázaná jen na moře.

Navíc kvůli tomu, že přechodila mononukleózu, se nesmí ani dotknout alkoholu a měla by se šetřit. Odpočinku a relaxace se jí ale během soutěže Hlas ČeskoSlovenska nyní rozhodně nedostává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám