Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další ze skvostných modelů ze své garderoby předvedla vévodkyně Kate (42). S manželem Williamem (41) se účastnili slavnostní večeře v londýnském hotelu Claridges. Princezna opět dokázala, proč je považována za jednu z nejlépe oblékaných žen světa i podle žebříčku časopisu Glamour, když zvolila jednoduchou a elegantní dlouhou róbu béžové barvy v kombinaci s lesklými střevíčky sladěnými s psaníčkem. Kate tentokrát dotáhla do dokonalosti i vůz, kterým k hotelu přijela. Barva kůže použité v interiéru auta totiž byla úplně stejná jako šaty Catherine.

Jak už se stalo zvykem, co si Kate vezme na sebe, to je do pár dní beznadějně vyprodané. Princezna totiž nosí oblečení z kolekce, které bývá ve Velké Británii běžně k dostání. Pro tamní butiky tak Kate znamená zlatý důl.

Tentokrát však nejspíš britští návrháři ostrouhali. Tyto šaty by totiž měly podle britského serveru DailyMail pocházet z dílny francouzského designéra Rolanda Moureta. Střevíčky pak od známého malajského návrháře luxusní obuvi Jimmyho Choo.

Reklama

Další články

Načítám