Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Markéta Konvičková (29) se loučí s dětskými střevíčky překvapivě ve společnosti své nové pěvecké kolegyně Elis, která prorazila vlastní skladbou o depresivním Valentýnu. Právě v těchto dnech vrcholí natáčení nového duetu těchto dvou sedmnáctiletých talentů české hudební scény.

Jedná se po dlouhé době o autorský duet dvou mladých zpěvaček, anglicky zpívaná píseň je inspirovaná filmem Varieté a moderní taneční muzikou. Písnička je zároveň prvním dárkem zpěvačky, skladatelky a textařky Elis k Markétiným osmnáctinám, které zanedlouho oslaví.

Písnička se bezesporu co nevidět dočká i klipové podoby. Obě slečny zpívají v angličtině a na jejich bezchybnou výslovnost bedlivě dohlížela přísným okem americká režisérka Disney Channel Teresa Polk, kterou píseň natolik nadchla, že slíbila režijní pomoc právě při výrobě klipu.

Markéta a Elis budou mít televizní premiéru nové skladby tento pátek v pořadu České televize Sama doma. Co nevidět píseň zamíří i do rozhlasového éteru a nebude chybět ani na narozeninovém koncertu Markéty Konvičkové v pražském Bontonlandu 21. května

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám