Hlavní obsah
Článek

Do nového kalendáře nadace Kapka naděje Venduly Svobodové (52) pro rok 2013 přispěl svým snímkem i zpěvák Petr Bende (46). Nechal se nafotit jako Napoleon a dost si to užíval. "Byla to neskutečná legrace," prozradil.

Petra v Barrandovských ateliérech fotil fotograf Martin Vobořil, který připravoval i minulý kalendář Kapky naděje. I v něm se Petr Bende objevil. Martin Vobořil také pořídil snímky na obal Petrovy desky Trojka.

Na fotografii je Petr Bende namaskován jako Napoleon a v jedinečných kostýmech je oblečena i jeho skupina. Kalendář vyjde na podzim tohoto roku. "Focení jsme si s kapelou jedinečně užili a byla to neskutečná legrace. Cítil jsem se v napoleonském kostýmu výborně a myslím, že až bude fotka hotová, tak bude fakt skvělá. Ale v hrát na koncertech v těchto kostýmech nebudeme, i když vlastně ještě uvidíme," smál se Petr Bende.

V květnu Petr Bende vyrazí na turné s legendární zpěvačkou Věrou Špinarovou (†65), která si ho pozvala jako hosta. Stejnou úlohu už sehrál na její vyprodané koncertní šňůře v roce 2010 i na velkém koncertě v pražské Lucerně na začátku letošního roku.

Reklama

Další články

Načítám