Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před nedávnem jsme vás informovali o tom, jak Zuze Belohorcové (48) svědčí život v jejím druhém domově v Miami.

Ukázalo se, že si moderátorka ještě o něco polepšila. Se svým životním partnerem Vlastou Hájkem (36) a dvouletou dcerou Salmou se přestěhovali do nově zrekonstruovaného apartmánu v luxusní části na slavné pláži South Beach.

„Ano, je to tak. Konečně jsme dokončili náročnou rekonstrukci našeho nového hnízdečka na Miami," potvrdila Belohorcová naše informace o stěhování do bytu o velikosti 120 metrů čtverečních.

„Přestěhovali jsme se do našeho vysněného domu Portofino Tower a moc si užíváme servis, který tento dům nabízí," pěje ódy na mrakodrap na pláži se dvěma bazény Zuza.

Že se jedná o opravdu honosné sídlo, svědčí důkaz, že sousedy Belohorcové a Hájka jsou například slavná tenistka Anna Kurnikovová (29) nebo bývalý ruský hokejista Vjačeslav Aleksandrovič Fetisov (53). Slavné ruské sousedy ale ve společných prostorách nebo v relaxační zóně Zuza zatím nepotkala. „Nedávno jsme na večeři v jedné známé restauraci potkali bývalého amerického prezidenta Billa Clintona," směje se Zuza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám