Hlavní obsah
Článek

Vypadá to, že Tori Spelling (38) miluje období svého těhotenství. A není se čemu divit, když jí to právě jako těhulce mimořádně sluší. Stejného názoru je i její manžel Dean McDermott (45), který je přesvědčen, že právě Tori je tou nejkrásnější těhotnou ženou na světě, což potvrdila sama Tori: „Dean ze mě nemůže sundat ruce! Líbí se mu to. Říká, že jsem nejvíc sexy těhotná žena:“

A přitažlivá si jistě připadá i ona sama. Focení v oranžových bikinách si ve středu v Malibu užívala i se svou téměř čtyřletou dcerou Stellou, která se na chvíli vžila do role modelky a pózovala po vzoru maminky. Představitelka Donny z Beverly Hills relaxovala ve stínu u bazénu s knížkou o těhotenství a sklenicí růžové limonády s ledem v ruce.

Spelling je momentálně v očekávání svého čtvrtého potomka s manželem, kanadsko-americkým hercem, Deanem McDermottemm. Herečka před časem šokovala zprávou o dalším těhotenství, jelikož naposledy rodila teprve v říjnu minulého roku. Manželé mají nejstaršího syna Liama (5) a potom dcery Stellu (3) a půlroční Hattie. Spelling se nechala slyšet, že by tentokrát opět ráda chlapečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám