Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) se vrátila do Česka a rovnou naskočila do práce. Dabuje a začíná natáčet komedii Zdeňka Trošky (70). Když tedy Lucka prohlásila, že chce syna Matyáše kojit do pěti měsíců a pak přestat, znělo to, už kvůli práci, jako nezvratitelný fakt. Ale člověk míní a příroda mění.

"Kojím pořád a určitě zvládnu i ten šestý měsíc. A možná i déle. Je to takový zvláštní kontakt mezi maminkou a dítětem. A dokud to jde, tak toho využívám," řekla Super.cz Lucie, která tak bude mít bujný dekolt ještě nějakou dobu.

V Česku budou manželé Plekancovi až do září, kdy se bude muset Luciin muž, hokejista Tomáš, vrátit ke svému týmu. Lucie ale tvrdí, že v Kanadě během sezóny samotou nestrádá. "Všichni si myslí, že jsou hokejisté hrozně časově zaneprázdnění, ale není to pravda. Jsou doma častěji než lékaři, herci nebo muzikanti. Tomáš skoro každý den," vysvětlila Lucie na křtu časopisu OK!, na němž byla jako kmotra a zároveň si při této příležitosti převzala platinovou desku.

Reklama

Další články

Načítám