Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To je ale pech. Kristínu Zakuciovou (22) postihl těžký zánět hrtanu. Její účast v soutěži Hlas ČeskoSlovenska je v ohrožení. Lékaři jedné z nejkrásnějších zpěvaček soutěže okamžitě nasadili antibiotika a nařídili klid na lůžku, neboť zpěvačka v jednu chvíli nemohla díky nemoci ani dýchat. Se stejnou nemocí se před měsícem potýkala moderátorka show Tina (40).

Členka týmu Pepy Vojtka (58) se včera nemohla zúčastnit koncertu a autogramiády v Bratislavě. Rudovlasá kráska by měla v neděli vystoupit v dalším finálovém klání Hlasu, ale vzhledem k jejímu špatnému zdravotnímu stavu je její účast nejistá. Ve štábu pěvecké soutěže proto propukla panika.

„Nikdo neví, jak to nakonec všechno dopadne. Zatím není jisté, jestli bude Kristína vůbec schopná v televizi vystoupit. Pokud by to zvládla, její hlasový výkon bude nemocí jistě výrazně ovlivněn, což jí určitě nepřinese hlasy diváků," svěřil se nám se svými obavami člen organizačního týmu soutěže. Zpěvačka věří, že v neděli nakonec přece jen vystoupí. „Budu se snažit zpívat v rámci možností nejlépe, jak to půjde. Přinejhorším venku před halou čeká vždycky sanitka," převádí vše v legraci zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám