Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V dnešní Výměně manželek se diváci dočkají několika opravdu neuvěřitelných momentů. Do svých domácností kamery vpustily rodiny Martiny a Bohdana Svatošových a Jitky a Vladimíra Maršíkových. A rozhodně se nedá říct, že by si prohození partneři „sedli“.

Výměna představí osmatřicetiletou Martinu, která se pokusí žít s despotickým manželem, který je zvyklý řídit svou vlastní ženu pomocí SMS zpráv a sedmačtyřicetiletou Jitku, která se snaží „rozhýbat“ líného Bohdana. A při jednom takovém pokusu se strhne pořádná hádka, v níž se Bohdan nerozpakuje použít opravdu ostrá slova. A to jde přitom o obyčejnou rodinnou večeři.

„My se prostě všichni nesetkáváme. Já budu jíst u počítače. S*ru ti na nějaký tvoje strojený jídla. Když se nesejdeme, tak se nesejdeme. Já nechci žádný pravidla. Nejsem přece na vojně. Žiju svobodný život. Tohle je prvotřídní k*kotina,“ řval na Jitku Bohdan. Kromě výstupu se Jitka dočkala ještě jednoho nemilého překvapení. Pes, kterého Svatošovi ve svém bytě mají, je nevychovaný, chodí si po kuchyňské lince a močí na mikrovlnku!

Ani Martina to s náhradním manželem nemá jednoduché. Kromě toho, že je Vladimír zvyklý držet otěže chodu domácnosti pevně ve svých rukou, a to přestože jezdí kamiónem a domů se vrací jednou za 14 dní na víkend (svou manželku řídí pomocí smsek), Martina se od něj dočká sexuálního harašení. Když spolu vyrazí na ples, Vladimír jí sahá na zadek a lačně kouká do výstřihu. „Na místo do očí mi kouká na prsa, drbe mě za uchem a sahá mi na zadek. To se mi vůbec nelíbí,“ rozohnila se na plese Martina, která na Výměnu asi jen tak nezapomene.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám