Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucka Vondráčková (44) se po půl roce vrátila z Kanady. Jakmile hrdá maminka syna Matyáše přeletěla přes velkou louži, změnil se jí naprosto denní rytmus a diář se jí zaplnil natolik, že prý v jednotlivých kolonkách do září nenajde volné místo.

My jsme měli to štěstí s ní strávit nějaký čas zrovna ve chvíli, kdy fotila s designérkou Libkou Safr novou kolekci klobouků. Známá česká modistka vytvořila svou novou linii klobouků jako poctu módní legendě Coco Chanel, což se Lucce velmi zamlouvalo.

„S Libkou Safr fotíme podruhé. Líbí se mi, když přijde s nějakým tématem a já se můžu stylizovat do nějaké postavy. Je to zábavný, protože to je spíš herecká než modelkovská práce," vysvětlovala nadšeně Lucie.

Herečka miluje klobouky, ale někdy je jí líto, že v Čechách si nedovolí odvázat se s nějakou odvážnou pokrývkou hlavy. „Klobouky zbožňuju, ale někdy nemám tolik odvahy, abych si je na hlavu dala. Možná bych to zvládla jako letuška," směje se Lucka a přitom paroduje pohyby stevardek při představování bezpečnostních pokynů v letadle.

Uvidíme, jestli se Lucka Vondráčková odváže a předvede se v nějakém podobně odvážném modelu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám