Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marie Pojkarová (68), která si díky svým psychopatickým videoklipům vysloužila na Super.cz přízvisko nejdivnější česká zpěvačka, přichází opět s dalším videoklipem. Ani tentokrát jsme vám nemohli upřít tuto bizarní podívanou a nabízíme malou ochutnávku v podobě fotek z natáčení.

Po kontroverzním klipu k písni Zlomené city, kde hrál hlavní roli osudem zkoušený producent a moderátor Jiří Pomeje, je na řadě nový počin s názvem Až tě uvidí. V něm mimo Marie hrají hlavní roli celebrity jako Josef Alois Náhlovský nebo Václav Upír Krejčí.

„Mně se teda jako chlap mnohem víc líbí Upír, protože na mě působí přece jenom o trochu spořádaněji než Pepíček Náhlovský. Pepíček je prostě takovej zvláštní chlap. Vlastně ani nevím, jestli má nějakou partnerku," přemýšlela Marie nahlas o svých parťácích.

Děj westernového písničkového videa se natáčel na vyhlášeném Ranchi u Karla poblíž Neratovic. „Včera jsme celý den natáčeli v pražském ateliéru a jako na potvoru bylo venku nádherně. Dnes je škaredě, že by ani psa nevyhnal a my točíme venku,“ láteřila zpěvačka, která do nového videoklipu obsadila rovněž svou nástupkyni, sedmnáctiletou dceru Petru. Krom toho se zde objeví i Maruščin dobrý kamarád, zpívající spisovatel Richard Sacher a pozorní diváci budou moci zahlédnout i mrtvou vycpanou kočičku, která již na Super.cz v minulosti slavila úspěch.

Reklama

Další články

Načítám