Hlavní obsah
Článek

Jan Maxián je pěkný tajnůstkář! Dlouho se mu dařilo tutlat nejen vztah s přítelkyní Luckou, ale i jejich společnou dceru. Devítiměsíční Rebekou Nelou se pár poprvé pochlubil na valentýnském představení romantického muzikálu Quasimodo, k němuž talentovaný herec a muzikant složil spolu s Jakubem Prachařem a Petrem Kalábem hudbu. Nyní vyplynula na povrch další dosud nezveřejněná skutečnost. Osmadvacetiletý herec a člen skupiny NightWork je ženatý!

Spoluautor hudby k nesmrtelnému příběhu o lásce ošklivého hrbáče Quasimoda a krásné Esmeraldy prožívá v soukromí svou vlastní lovestory. Před devíti měsíci se mu narodila dcera, v prosinci požádal svou vyvolenou o ruku a před pár dny si ji na malebném ostrůvku nedaleko Afriky vzal za ženu.

„Svatba nás napadla asi deset nebo devět dní před odletem. Nejdřív jsme zjišťovali, jestli se v cizině můžeme vzít  a co je k tomu vše potřeba zařídit, aby se tak mohlo stát. Když jsme se dozvěděli, že to obvykle trvá minimálně dva až tři měsíce, řekl jsem si, že to za těch pár dní určitě stihnem‘. Kamarádka ušila nádherné šaty pro Lucku, ve zlatnictví začali kout bílé zlato na prstýnky a pár hodin před odletem bylo vše připravené a my v klidu a plni očekávání vyrazili na naši předsvatební, svatební i posvatební cestu,“ popisuje Jan spontánní rozhodnutí, které vyvrcholilo happy endem.

„Obřad proběhl pod otevřeným nebem na pláži za svitu zapadajícího slunce a loučí v písku. Přítomni byli jen paní oddávající a mí dva dobří přátelé, kteří na ostrově žijí a byli nám za svědky. Rebeka byla tou dobou u prarodičů, protože cesta na ostrov trvá poměrně dlouho a v jejím věku bylo lepší, aby zůstala doma a týden si užívala láskyplného rozmazlování od babičky. Po příletu do Prahy jsme ještě sňatek potvrdili před očima rodičů na vyšehradské akropoli, aby o tu parádu nepřišli, prozradil čerstvý ženáč.

S novou paní Maxiánovou se seznámil poměrně náhodou. „Kamarád z La Putyky měl s Luckou, kterou jsem tou dobou ještě neznal, domluvený malý výlet s venčením psa. My doma psa nikdy neměli, tak jsem se zeptal, jestli bych nemohl jít taky. Nakonec mi ten den dal vědět, že nemůže, poslal mi její číslo a nechal to na mně. Tak jsem zavolal, domluvil, přijel, pozdravil, seznámil, venčil, no… a to venčení se nám tak nějak trochu protáhlo. A už to bude pár let, co jsme se takhle náhodou potkali na téhle procházce, a myslím, že nám to ještě chvíli vydrží,“ vzpomíná na osudové setkání Honza, kterého po návratu do Česka nečekají jen líbánky, ale i umělecké povinnosti.

„Těší mě, že lidé stále chodí na náš muzikál Quasimodo, s Kubou Prachařem a Petrem Kalábem jsme díky tomu založili vlastní nahrávací studio, které teď jede na plné obrátky. Do toho již nějaký čas natáčím se zahraniční produkcí jeden televizní pořad, do divadla Kalich se vrací skvělé představení Je úchvatná, ve kterém hraji, zahrál jsem si na skok v seriálu Vyprávěj, a s klukama v NightWorku připravujeme novou desku a celou novou koncepci, takže se, doufám, máme nač těšit," říká. A těšit se mají nač také přátelé novomanželů: „S kamarády naši svatbu ještě jaksepatří oslavíme, už se to chystá,“ slibuje Jan Maxián.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám