Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Felix Slováček mladší (27) se sice rozhodl věnovat muzice jako tatínek, nyní ale z této cesty na chvíli sešel a jde ve šlépějích své matky Dády Patrasové (67).

Hudebník přijal roli v dětském muzikálu Kapka medu pro Verunku, kde si stejně jako Ondra Ruml nebo spoluautor hudby Petr Kutheil zahraje prince.

„Možná právě kvůli tomu, jak vypadám, jsem dostal roli hloupého Honzy. Vzhledem k tomu, že to bude pro Felixe první divadelní zkušenost, chodí k mamince pro rady.

„Jelikož je máma zkušená herečka, tak mi může s ledasčím poradit a pomoct." Před sedmi měsíci se mladému hudebníkovi narodil pokračovatel rodu, Felix Slováček třetí. O to příjemnější prý pro něj je pracovat na rodinném muzikálu.

„Práci pro děti sleduju strašně dlouho, protože se tomu doma nevyhneme. Jelikož mám doma krásnýho sedmiměsíčního kluka, tak mám zkušenosti s tím, co na děti zabírá, a to je jenom plus," říká Felix Slováček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám