Hlavní obsah
Článek

Silikonová kráska Julie Zugarová, která se pyšní poprsím číslo šest, získala kšeft snů. Stala se ambasadorkou prestižního klubu v Praze, za což jí na účtu přistane opravdu sympatická sumička. Za propůjčení své tváře a těla, které při té příležitosti vystavila před objektivem fotoaparátu a nafotila sérii opravdu žhavých fotek, nad nimiž se pánům bude tajit dech, vyinkasuje královskou částku.

Jako ambasadorka Vip Champagne Lounge luxusního pražského klubu vystavila Julie své dokonalé tělo jen v sexy minišatičkách, v nichž se před objektivem fotoaparátu rozkošnicky válela na zemi, nebo žhavém krajkovém prádélku, které jen taktak neodhalilo celé tajemství jejích obřích silikonových prsou. Svůdné pohledy, které vrhala a závratně vysoké podpatky jsou už jen třešničkou na dortu. Ve fotogalerii se můžete přesvědčit, že fotky, které vznikly, jsou opravdu miliónové.

„Miluju dobré šampaňské a taky miluju luxusní kluby, proto pro mne bylo velkou ctí, že mne lidé z Hot Peppers poprosili, abych se stala amabasadorkou jejich Champagne Lounge. Z hlediska projektů, na kterých se podílím, se jedná o jednu z nejprestižnějších zakázek. A to i co se týče finančního ohodnocení,“ pochvaluje si spolupráci s klubem vnadná modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám