Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Personální výměny v posledních týdnech řeší nejedna televizní stanice. Z obrazovek televize Nova se ztratili například Pavel Dumbrovský a Václav Tittelbach. V dubnu po razantní proměně veřejnoprávních Událostí na České televizi z pozice moderátora hlavní zpravodajské relace odešel Roman Pistorius (47), který moderoval ve dvojici s Marcelou Augustovou a od roku 2002 v České televizi prošel posty redaktora, moderátora, ředitele TV studia, editora a vedoucího vydání pořadu Události.

Po dubnových změnách mu byl podle zdroje z Kavčích hor nabídnut post režiséra Událostí. Pistorius se však rozhodl jinak a přechází na televizi Nova, kde byl zaměstnán již v devadesátých letech.

Už od června by měl začít pracovat jako editor zpravodajství. "Jsme rádi, že tak zkušený novinář, jakým Roman Pistorius je, přichází posílit náš tým," řekl iDNES.cz ředitel PR komunikace TV Nova Lubor Černohlávek.

Reklama

Další články

Načítám