Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Odborník na ženskou krásu Miloš Zapletal nedávno oslavil životní jubileum. Je to až k nevíře, ale velkolepá party na Farmě Blaník byla oslavou jeho sedmdesátých narozenin. A své kulatiny Zapletal oslavil se vší parádou.

Pogratulovat mu přijela asi stovka kamarádů, mezi nimiž nechybělo mnoho hvězdných jmen českého šoubyznysu. Mezi hosty byli například Bolek Polívka (74) s partnerkou, kteří ze své olšanské farmy přiletěli vrtulníkem, zpěvačka Marie Rottrová (82) nebo Petr Janda (81), s nímž se Zapletal zná opravdu doslova odmalička. Oba pánové se totiž narodili ve stejné porodnici, Janda jen o den později. A oslava kulatin a sedmi dekád přátelství si žádá velkolepý dar, kterým byl sedmdesátiletý koňak, který Janda svému příteli předal.

Veselice se konala na Farmě Blaník v Ostrově u Vlašimi, kde Zapletal mimo jiné představil nově dobudovávaný Farma-park, což je zábavní areál pro rodiny s dětmi, který bude pro veřejnost zpřístupněn od 26. května. V něm se kromě domácích zvířat nachází mnoho atrakcí, jako například zmenšenina hory Blaník s rozhlednou, lanovka nebo velký dřevěný hrad, takže se návštěvníci mají na co těšit.

Reklama

Další články

Načítám